Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is vertical_logo.png

MIND Familie-/Naastendag 27 november

Op zaterdag 27 november is er weer een MIND Familie-/naastendag. In de afgelopen 1,5 jaar hebben we deze dag vanwege corona moeten uitstellen, dus we zijn blij dat we nu daadwerkelijk weer met de organisatie aan de slag kunnen. Voor 27 november betekent dat een hybride vorm, dus er kunnen 150 mensen fysiek aanwezig zijn (alleen op basis van vertoon geldige QR-code) op het Corderiuscollege in Amersfoort. Dat is 1/3 van de capaciteit van de zaal en dus daarmee kunnen we een ruime zaalopstelling maken. Mochten de coronamaatregelen toch nog aangepast worden, dan passen we de capaciteit aan. De andere deelnemers kunnen online de Familie-/naastendag bijwonen. We hebben het programma zoals we dat voor 14 maart 2020 hadden bedacht zoveel mogelijk gehandhaafd. Wel is er in de workshops het een en ander veranderd. Je vindt alle informatie via de link hieronder.

https://mindplatform.nl/dossiers/themas/mind-familie-en-naastendag

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is vertical_logo.png

Last Man Standing | ZA 30 OKT 2021 | 12.00 – 15.00 uur | Doe mee!

Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je samen met honderden anderen 3 uur lang op een paal of verhoging gaat staan!

Met deze actie willen we aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen.
Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning juist nu heel hard nodig. Lees er alles over. Ook hoe je je kan aanmelden en waar je wil staan.

https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/